Хосеп Гуардиола остана без един от най-важните си играчи до средата на март


Хосеп Гуардиола остана без един от най-важните си играчи до средата на март
Снимка: Getty Images/Guliver

2329 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола няма да може да разчита на полузащитника Фернандиньо и защитника Аймерик Лапорт до средата на март, след като двамата получиха контузии по време на финала за Карабао Къп в неделя. Фернандиньо е един от най-важните в състава на "гражданите".

Бразилският халф получи травма в адукторите, докато Лапорт има проблем със сухожилие и по този начин двамата се присъединиха към нападателя Габриел Жезус и централния бранител Джон Стоунс в лазарета. Гуардиола не успя да определи колко точно време ще отсъстват Фернандиньо и Лапорт, но очаква тяхното завръщане на терена в средата на следващия месец.

Добрата новина за "гражданите" е, че левият бек Бенжамен Менди е подновил пълноценни тренировки и може да играе в мача с Уест Хем утре вечер. Стоунс и Жезус също са близо до завръщане в игра.

Легенда на Манчестър Юнайтед наскоро изрази съжаление, че шефовете са назначили Моуриньо, а не Гуардиола. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички