Хари Магуайър мина медицински прегледи и подписва с Юнайтед


Хари Магуайър мина медицински прегледи и подписва с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1351 0

Дългоочакваното ново попълнение на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, съвсем скоро вече официално ще е играч на "червените дяволи". Според Sky Sports, 26-годишният централен защитник вече е минал медицинските прегледи и до броени часове англичанинът ще бъде представен от новия си клуб. 

Припомняме, че Юнайтед и Лестър се споразумяха за около 85 милиона паунда, което ще подобри досегашния трансферен рекорд за защитник. Той се държи от Върджил Ван Дайк, когато Ливърпул платиха на Саутхямптън 75 милиона паунда за услугите на холандеца. Въпреки умопомрачителната сума, Ван Дайк напълно оправдава средствата и се представя по великолепен начин, като дори е сочен като фаворит за спечелването на "Златната топка". Юнайтед се надяват на същия успех с привличането на Магуайър

Още в петък "лисиците" и "червените дяволи" постигнаха съгласието. През уикенда английският бранител пристигна в Манчестър да оформи финалните детайли по трансфера си, както и да се срещне с мениджъра Оле Гунар Солскяер и новите си съотборници на тренировъчната база на клуба. А какво обяви Солскяер вчера по повод привличането на Магуайър - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички