Хари Кейн: Трансферните слухове ни повлияха негативно


Хари Кейн: Трансферните слухове ни повлияха негативно
Снимка: Getty Images/Guliver

1397 0

Звездата на Тотнъм Хари Кейн сподели, че слабата форма на тима се дължи на многото трансферни слухове през лятото. Футболистите са се почувствали несигурни в бъдещето на отбора и това се е отразило на играта им. Част от звездите на отбора, като Дани Роуз, Тоби Алдервейрълд и Кристиан Ериксен, бяха свързвани с трансфер далеч от Северен Лондон, но в крайна сметка останаха при "шпорите".

Пред "Soccer Sunday" Хари Кейн сподели: " На всички е ясно, че през летния трансферен прозорец имаше играчи, които искаха да си тръгнат, и такива, които бяха близо до напускане. Такива информации се появяваха в публичното пространство. В такива ситуации винаги е трудно за нас футболистите и няма как това да не ни повлияе. За наша радост сега всичко е в миналото и искаме да продължим в най-добрата посока", заяви нападателят на Тотнъм. Той добави още: " Всеки, който е на терена, трябва да дава всичко от себе си за клуба. Това е нещото, което се изисква от нас. Трябва винаги да правиш всичко възможно, за да се представяш на най-високо ниво, а това ще помогне и на индивидуалната ти статистика."

Хари Кейн заяви, че отборът тренира добре и трябва да започне "на чисто", за да върне формата си от миналата година: "Смятаме, че тренираме добре и правим всичко добре, но може би не започваме мачовете си достатъчно енергично. Трябва да намерим начин да загърбим миналите събития и да върнем доброто настроение в клуба. По този начин ще се върнем към победите и ще подобрим представянето си", завърши звездата на Тотнъм. Какво заяви мениджърът на "шпорите" относно представянето на отбора можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички