Гуардиола засипа с похвали Де Бройне и посвети победата над Челси на контузените


Гуардиола засипа с похвали Де Бройне и посвети победата над Челси на контузените
Снимка: Guliver/GettyImages

922 0

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола заяви, че тимът му е взел важни три точки от готуването на Челси. Наставникът също така засипа с похвали героя на мача Кевин де Бройне.

"Най-важното е, че победихме. През второто полувреме бяхме по-добрият тим на терена, така че поздравявам футболистите за начина, по който играха в този двубой. Спечелихме важни три точки и в същото време попречихме на Челси да ги спечели. Нищо не се решава през септември, така че трябва да продължим да побеждаваме. Този успех е и за Бенжамен Менди”, заяви Гуардиола.

"Всички говорят за Кевин де Брюин. Той прави абсолютно всичко. Той е невероятно момче. Много съм щастлив за него, защото знам колко е щастлив той. Той притежава скорост и се бори много. Може да атакува през свободните пространства, които се откриват пред него. Той може да играе на четири или пет позиции и е голямо богатство за отбора", добави мениджърът на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички