Гуардиола ще реши за трима контузени в последния момент преди Ливърпул


Гуардиола ще реши за трима контузени в последния момент преди Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

915 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че ще реши в последния момент дали Кевин Де Бройне, Бенжамен Менди и Илкай Гюндоган ще играят в неделя срещу Ливърпул.

Тримата са под въпрос за важния сблъсък и късен фитнес тест ще определи дали ще пътуват с отбора за "Анфийд". "Фабиан Делф не е на разположение, а другите са добре. Илкай имаше малък проблем и не тренира, но в събота ще решим окончателно за него. За Де Бройне също ще решим в събота, както и за Менди", сподели каталунският мениджър.

Ако Менди не успее да се възстанови за мача, то Гуардиола ще има доста сложна задача за решаване. Една от опциите на левия бек за неделя е Зинченко, който има какво да предложи в атакуващ план, но в защита сигурно ще му е много трудно срещу скоростта на Мохамед Салах.

ЮВЕНТУС СЛЕДИ ИЗКЪСО КВАРТЕТ ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ

По-удачният вариант се явява Лапорт, който игра като ляв краен бранител срещу Хофенхайм. Той обаче имаше кошмарен двубой точно на "Анфийлд", когато през миналия сезон се наложи отново да играе на тази позиция. Последната опция пред Пеп е да прехвърли десния бек Данило отляво. Бразилецът, чийто десен крак е по-силен, може да даде отпор на Салах, който пък обича да влиза навътре към наказателното поле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички