Гуардиола разкри колко време мисли да остане в Манчестър Сити и при какви условия


Гуардиола разкри колко време мисли да остане в Манчестър Сити и при какви условия
Снимка: Gulliver/GettyImages

1237 0

Няма спор по въпроса, че Манчестър Сити е най-добрият отбор в Англия през тази година. Напълно заслужено "гражданите" са лидери в класирането и фаворити за титлата още след първите няколко кръга.

Феновете на тима са изключително доволни от стила на игра на отбора под ръководството на мениджъра Хосеп Гуардиола и се чудят колко време би останал той на "Етихад". Испанецът даде интервю пред южно африканската телевизия "DirecTV Sport".

"Открих, че Манчестър Сити е много по-голям отбор, от колкото отвън мислят, че е. Това е отбор, който няма история с много титли в миналото, но е и отбор, който иска да създаде история, печелейки всички отличия. 

Не изключвам възможността да остана тук още 10 години. Всичко зависи от това как се чувствам и дали в клуба ме искат. Разбира се до голяма степен престоят ми зависи и от моето семейство. Аз не съм сам. Не мога да живея без семейството си и не бих отишъл никъде без тях", сподели Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички