Гуардиола призна, че е имало интерес към Магуайър и посочи колко са кандидатите за титлата


Гуардиола призна, че е имало интерес към Магуайър и посочи колко са кандидатите за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1574 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола призна, че е искал да привлече Хари Магуайър, но от клуба не са били в състояние да си го позволят. Както е известно, бранителят ще играе в Манчестър Юнайтед от новия сезон, като единствено се очаква официалното потвърждение. Сделката ще стане факт срещу 80 млн. паунда.

"Интересувахме се от него, но не можехме да си го позволим. Юнайтед може. Той имаше невероятно Световно първенство, добър е в играта с глава, както и умее да контролира топката. Освен това е много бърз", заяви Гуардиола.

Снощи "гражданите" спечелиха нов трофей, след като победиха Ливърпул за Къмюнити Шийлд след дузпи. Според Гуардиола към момента има шест претендента за титлата във Висшата лига. "В началото на новия сезон мисля, че кандидатите за титла са 5 или 6. Няма значение какво се е случи в последните 4 или 5 години с Юнайтед. В началото винаги са фаворити".

На Острова пък веднага започнаха и спекулациите за това каква заплата ще прибира новият най-скъп бранител Магуайър. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички