Гуардиола определи като "абсурден" шансът за 4 трофея


Гуардиола определи като "абсурден" шансът за 4 трофея
Снимка: Getty Images/Guliver

1056 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола определи като "абсурдни" шансовете на Манчестър Сити да спечели всичките четири възможни трофея през този сезон. "Гражданите" формално са на финал за Купата на Лигата след убедителен успех в първия полуфинален мач срещу Бъртън Албиън с 9:0, а освен това са в битката за титлата в Англия, на 1/8-финал в Шампионска лига и в четвъртия кръг на ФА Къп.

"Със сигурност не. Не вярвам, че е възможно. Ние сме на един финал, но целта ни е да печелим следващата среща. Не гледаме постоянно таблицата, а се стараем да сме еднакво подготвени за всеки сблъсък. Това е, което научих от големите клубове. Те не играят някоя среща сякаш са на почивка, а се опитват винаги да печелят. Така се става истински клуб, само с тази философия можеш да надградиш", заяви Гуардиола.

Тази вечер от 22 ч. Манчестър Сити приема Уулвърхемптън в последен двубой от 22-ия кръг на Висшата лига. Тимът от "Етихад" се нуждае от успех, за да намали отново изоставането си от лидера Ливърпул на четири точки.

Гуардиола пък не спести похвалите по адрес на своя колега Оле Гунар Солскяер за невероятния старт в Манчестър Юнайтед - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички