Гуардиола обяви каква е била реакцията му на късния гол на Ливърпул


Гуардиола обяви каква е била реакцията му на късния гол на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

2184 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разказа как е реагирал на победния гол на Ливърпул в домакинството на Тотнъм. Припомняме, че автогол на Тоби Алдервейрелд в последните минути позволи на мърсисайдци да спечелят трите точки и да се върнат на върха.

Сити обаче са с мач по-малко - днес те играят срещу Кардиф Сити, и в навечерието на срещата Гуардиола призна, че грешката на Алдервейрелд и съотборника му на вратата Уго Лорис го е разстроила.

"Когато видиш как те вкарват, възкликваш: "О, ма*ка му!". Но никой не е казвал, че ще бъде лесно. Никой. Знаехме това предварително. Борим се срещу невероятен отбор. Това е най-доброто изпитание за нас. Всички са във възторг от това, което ни предстои през следващите седмици", заяви испанският специалист, цитиран от "The Telegraph".

"Трябва да кажем: "Уау, ние имаме невероятна възможност, така че нека победим Кардиф", допълва Гуардиола. Какво каза треньорът относно Серхио Агуеро, който не е тренирал след принудителната смяна срещу Фулъм в събота, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички