Гуардиола: В момента не мисля за спечелването на Висшата лига


Гуардиола: В момента не мисля за спечелването на Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1381 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели, че в момента не мисли за спечелване на Висшата лига, а първо как да изпревари Лестър. На пресконференцията преди гостуването на Нюкасъл мениджърът заяви, че е наясно със ситуацията си в момента и не могат да си позволят да загубят.

Шампионите изостават на 8 точки от лидера Ливърпул и вече допуснаха три загуби през този сезон във Висшата лига. "В момента не мисля за спечелването на Висшата лига. Първо трябва да изпреварим Лестър, а след това Ливърпул. Знам, че не можем да си позволим да загубим", каза испанският специалист.

Манчестър Сити загуби последната си визита на „Сейнт Джеймсис Парк" с 1:2, когато начело на „свраките" още бе Рафаел Бенитес. Сега мениджър е Стив Брус, който стартира колебливо, но в момента воденият от него отбор стабилизира играта си и постига добри резултати напоследък. "Забравихме да играем (във въпросния мач; б.р.). Отбелязахме попадение и забравихме да атакуваме. Взехме си поука оттогава, но имахме наистина лош ден", призна Гуардиола.

А какъв исторически антирекорд записа Гуардиола в двубоя срещу Челси - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички