Гуардиола: Съдията не ни даде дузпа


Гуардиола: Съдията не ни даде дузпа
Снимка: Guliver/GettyImages

1225 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази увереност, че отборът му ще успее да се пребори с Ливърпул за шампионската титла във Висшата лига. Вчера "гражданите“ постигнаха труден, но много ценен успех с 1:0 при гостуването си на Бърнли, който върна тима на върха в класиране два кръга преди края. Сити имаха доста проблеми на „Търф Моор“, но успяха да вземат трите точки, благодарение на гол на Серхио Агуеро в 63-ата минута.

"След почивката вдигнахме оборотите и създадохме няколко чисти положения, което не е лесно срещу този съперник. Имаше дузпа, която не ни дадоха, и още няколко шанса. Можехме да спечелим с повече, но съм много щастлив с този успех, коментира Гуардиола след успеха. - Сега остават два мача и ние трябва да бъдем спокойни до следващия понеделник. Срещу Лестър ще вземем още три точки и ще отидем в Брайтън, за да станем шампиони“, допълни испанският специалист.

Манчестър Сити посреща Лестър следващия понеделник, а в последния мач от сезона гостува на Брайтън енд Хоув Албиън. Две победи ще осигурят втора поредна титла на "гражданите“. Какво постижение записа Гуардиола в последния мач срещу Манчестър Юнайтед вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички