Гуардиола: Победата срещу Ливърпул е задължителна


Гуардиола: Победата срещу Ливърпул е задължителна
Снимка: Getty Images/Guliver

2015 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след победата над Саутхемптън, че следващият двубой срещу Ливърпул е задължителен за печелене. Според испанския специалист отборът му няма право да губи точки в този мач, ако иска да остане в битката за титлата.

"Имайки предвид позицията на Ливърпул, ако изпуснем още точки, всичко приключва. Ще бъде почти невъзможно. Естествено, че се очаква Ливърпул да губят точки, но те няма да са много. Никога не сме си позволили да се самозабравим", подчерта Гуардиола.

"Понякога трябва да се удариш в лицето, да проявиш инат и да попиташ "момчета, какво се случи"? Може и да греша, но всеки един играч желае да върши добра работа. Понякога се нуждаеш да осъзнаеш, че само желанието да се представяш добре не е достатъчно", добави Пеп.

Междувременно един от халфовете на Манчестър Юнайтед защити Жозе Моуриньо от критиците. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички