Гуардиола: Имаме нужда от перфектния мач, рано или късно Сити ще вземе ШЛ


Гуардиола: Имаме нужда от перфектния мач, рано или късно Сити ще вземе ШЛ
Снимка: Gulliver/GettyImages

2095 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, заяви, че отборът му трябва да играе по перфектен начин, ако иска да отстрани Ливърпул. "Гражданите" загубиха първата 1/4-финална среща с 3:0 на "Анфийлд" в Шампионска лига

"рябва да изиграем перфектен мач. За да стигнете до полуфиналите, трябва да сте в перфектна форма. Имаме 90 минути - всичко е възможно във футбола. Ще се опитаме пък ще видим какво ще се случи. Трябва да отбележим през първото полувреме и след това през второто, ако искаме да продължим момента си в Шампионска лига", заяви Пеп преди срещата във вторник. 

"Ако преодолеем психически тази разлика, ще е страхотно. Ние не сме тук за няколко месеца, а за дълъг период, особено играчите. Способни сме да създаваме много положения, знаем го и съперника ни го знае. Всеки път, когато играем с Ливърпул няма с какво да се изненадаме. Трябва да играем по-добре, за да ги победим. Не трябва да забравяме, че футболът е проста игра".

Имам изключителен състав, изключителе! За мен е щастие да бъда мениджър тук. Много съм щастлив.Няма какво да говорим за мотивация, защото я показват всеки мач. Нуждаем се от европейски трофеи, но това е трудна задача. Може би не утре, но предвид това, което клубът е направил през последните десет години, това ще се случи. Ако не през този сезон, може би следващия. Рано или късно ще се случи", допълни още Гуардиола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички