Головото шоу на Рууни му носи историческо постижение (статистика)


Головото шоу на Рууни му носи историческо постижение (статистика)
Снимка: Getty Images/Guliver

1647 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни стана тема номер 1 в спортните медии в САЩ след чудесния мач, който изигра. Той се отчете с хеттрик за ДС Юнайтед в мача срещу Реал Солт Лейк, завършил с победа с 5:0 за Юнайтед.

Английският нападател Уейн Рууни стана тема номер 1 в спортните медии в САЩ след чудесния мач, който изигра. Той се отчете с хеттрик за ДС Юнайтед в мача срещу Реал Солт Лейк, завършил с победа с 5:0 за Юнайтед.
Първия си гол бившата звезда на Манчестър Юнайтед вкара от дузпа. Втория реализира, след като излезе очи в очи срещу вратаря на съперника, а третия вкара, след като засече отблизо подаване на Морено.Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни стана тема номер 1 в спортните медии в САЩ след чудесния мач, който изигра. Той се отчете с хеттрик за ДС Юнайтед в мача срещу Реал Солт Лейк, завършил с победа с 5:0 за Юнайтед.

Първия си гол бившият английски национал вкара от дузпа. Втория реализира, след като излезе очи в очи срещу вратаря на съперника, а третия вкара, след като засече отблизо подаване на Морено.

Хеттрикът на нападателя обаче му носи и още радост - постижение, с което малко футболисти в наши дни могат да се похвалят. Рууни вече има попадения срещу цели 100 различни отбори в своята кариера, а това е показателно и за играта му през всички тези години.

Междувременно мениджърът на Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, направи признанието, което всички очакваха (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички