Година по-късно: Диего Коща продължава да дразни Антонио Конте


Година по-късно: Диего Коща продължава да дразни Антонио Конте
Снимка: Getty Images/Guliver

1490 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща не пропуска да отправи словесни атаки към бившия си мениджър Антонио Конте при всяка една възможност. Една година след напускането си, таранът продължава да напада италианския специалист.

"Ние (играчите на Челси) направихме Конте шампион на Англия, а след това той ми писа как вече не ме иска в отбора си - погледнете сега къде се намира той", заяви остро нападателят на Атлетико преди утрешното градско дерби срещу състава на Реал Мадрид.

Антонио Конте бе уволнен от позицията треньор на Челси в края на миналия сезон, след като отборът не успя да се класира за Шампионска лига. Мениджърът напусна "Стамфорд Бридж", след като влезе в конфликт с редица играчи в отбора, което и пречеше на представянето на "сините".

Именно Диего Коща бе един от играчите, които най-остро и явно се противопоставяха на Конте. Нападателят игра за "сините" в периода 2014-2017 година, след като дойде от настоящия си отбор Атлетико. След завръщането си при "дюшекчиите" нападателят има 9 гола в 24 мача, докато Конте продължава да е безработен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички