Фърдинанд се заяде с големия съперник: Трудно ще приемем Ливърпул шампион, защото не сме го виждали


Фърдинанд се заяде с големия съперник: Трудно ще приемем Ливърпул шампион, защото не сме го виждали
Снимка: Getty Images/Guliver

1825 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд коментира битката в Англия в момента. Бившият защитник в момента е анализатор и коментира "дуела" между Манчестър Сити и Ливърпул за титлата на Острова.

"Най-лошият възможен сценарии за Манчестър Юнайтед е Ливърпул да стане шампион. Сега съм анализатор и спокойно мога да говоря на тази тема.

По-доброто от двете злини е Манчестър Сити да грабне титлата. Причината за това е, че както аз, така и много от феновете и играчи на Манчестър Юнайтед са виждали подобен сценарии и някак си са го преживяли, но не са имали възможността да видят Ливърпул шампион", сподели Фърдинанд пред "The Mirror".

МАН СИТИ Е ВСЕ ПО-БЛИЗКО ДО ЗВЕЗДА НА АТЛЕТИКО МАДРИД

"Освен това сега видях колко много фенове има Ливъпрул. В последните 20 години се бяха покрили и след 20 години мълчание излезнаха и започнаха да говорят преди изобщо да са спечелили нещо. За това за мен ще бъде по-болезнено да видя как побеждават Манчестър Сити, но ще се радвам, тъй като в края просто ще победи по-добрият отбор", допълни още 40-годишният бивш играч на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички