Френски национал се превръща в една от апетитните хапки на трансферния пазар


Френски национал се превръща в една от апетитните хапки на трансферния пазар
Снимка: Guliver/GettyImages

972 0

Френският национал Бенжамен Павар ще се окаже едно от най-горещите имена на трансферния пазар през следващия прозорец. За основен кандидат се смяташе Байерн (Мюнхен), но Хосеп Гуардиола и Манчестър Сити смятат да се включат в борбата за подписа на едно от откритията на Мондиал 2018.

Десният бек на Щутгарт бе едно от малко популярните лица във френския отбор, който спечели титлата, но със силните си игри привлече вниманието на редица големи клубове. 22-годишният футболист стартира във всеки един от двубоите на своята родина и вкара един гол.

След това му представяне се заговори за интерес от страна на Байерн (Мюнхен) и Барселона, но до трансфер до края на лятото не се стигна. Сега и Манчестър Сити иска да притежава играча, който може да играе и като централен бранител, и халф-бек. Ако Павар продължи по този начин, то със сигурност ще го видим в някой от грандовете на Европа. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички