Френски национал не мисли за нов договор с Тотнъм


Френски национал не мисли за нов договор с Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1026 0

Вратарят на Тотнъм Юго Лорис заяви, че за момента той не мисли за нов договор с клуба, тъй като на тима предстоят много важни мачове в следващите седмици.

Настоящият контракт на френския национал изтича през лятото на 2019-та година, като според информациите в медиите, преговорите за удължаването на договора са в застой, тъй като ръководството на "шпорите" не желае да даде на Лорис желаните 100 хиляди паунда на седмица.

"Има моменти, когато трябва да мислиш за себе си като играч, и има моменти, когато трябва да мислиш за отбора - сега е един от тези моменти. Сега не е подходящото време да говорим за нов договор, но аз имам желание да остана тук. Ще видим какво ще стане, но за момента съм концентриран единствено върху мача с Монако", коментира Лорис.

Тази вечер лондончани гостуват на Монако в предпоследен мач от груповата фаза на Шампионска лига, като трябва да вземат победа, за да запазят шансове да продължат напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички