Фред: Солскяер ми помогна да подобря формата си


Фред: Солскяер ми помогна да подобря формата си
Снимка: Gulliver/GettyImages

1904 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Фред заяви, че доверието на мениджъра Оле Гунар Солскяер му е помогнало да си възвърне формата, заради която „червените дяволи“ го привлякоха от Шахтьор Донецк. 26-годишният полузащитник пристигна в клуба през лятото на 2018г. за сумата от 52 милиона паунда, но имаше разочароваща първа кампания с червената фланелка.

След идването на Солскяер бразилският национал отново имаше трудности, като записа едва 7 мача като титуляр във Висшата лига през втората половина на миналия сезон. През тази кампания обаче Фред се наложи като титуляр в сърцето на халфовата линия, като след мача срещу Астана в средата на септември бразилецът е започвал като титуляр 9 от 12-те срещи на клуба. В неделя той беше избран за играч на мача в двубоя срещу Брайтън.

Фред сподели, че доверието на мениджъра му е помогнало да възвърне формата си. „Искам да продължа да правя това, което правя, но искам и да отбелязвам голове. Бях близо срещу Брайтън и уцелих гредата, но ще продължа да пробвам, докато топката не влезе. Много съм щастлив, защото спечелихме и започваме да влизаме в ритъм. Чувствам се по-добре, в сравнение с периода, в който дойдох в Англия. Винаги съм искал да играя редовно и се радвам, че имам възможност да го правя при Солскяер. Увереността ми се повиши“ сподели бразилският халф.

Манчестър Юнайтед гостува на Шефилд Юнайтед след паузата за мачове на националните отбори. А ето какво каза Солскяер по адрес на своя халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички