Феновете на Ливърпул готвят убийствена атмосфера до края на сезона на "Анфийлд"


Феновете на Ливърпул готвят убийствена атмосфера до края на сезона на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

3106 0

Отборът на Ливърпул отново е реален претендент за титлата в Англия. За последно "червените" триумфират преди 29 години, а в последните 10 години едва два пъти бяха близко до най-ценното отличие - през 2009 и 2013 година.

Сега ситуацията е подобна. Мърсисайдци водеха удобно пред шампиона Манчестър Сити, но загубиха точки в последните си две срещи - срещу Лестър и Уест Хям, а с победата си в сряда вечер, "гражданите" се върнаха на върха в класирането. Играчите на Юрген Клоп обаче са с мач по-малко и още в събота могат отново да върнат преднината си от три точки.

"Всеки един, който в събота ще е на мача, без значение в кой сектор е, да влезе максимално рано преди първия съдийски сигнал. Има фенове, които ще са на "Анфийлд" час преди първия съдийски сигнал, за да подготвят стадиона. Трябва да сме максимално шумни в момента, в който играчите излезнат да загряват. Това е моментът, в който да сте зад тях. Разпространете това по групите си и ни помогнете от сега до часовете преди началото на мача на Уулвърхямптън. Нека се съберем там максимално рано, с шалчета, знамена, песни, всичко. Имаме титла да печелим", пишат в една от най-големите групи на "червените" в опит да помогнат максимално на отбора както в предстоящия мач с "вълците", така и във всички домакински мачове до края на кампанията. 

КАК АЛИСОН СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ-СЛАБИЯ ВРАТАР В АНГЛИЯ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички