Фенове на Уест Хям с доживотни забрани заради инцидентите на мача с Бърнли


Фенове на Уест Хям с доживотни забрани заради инцидентите на мача с Бърнли
Снимка: Getty Images/Guliver

1082 0

Всички фенове, участвали в инцидента по време на мача на Уест Хям с Бърнли в събота, ще получат доживотна забрана за посещение на домакинските мачове и гостуванията на "чуковете". Това се казва в официално комюнике на ръководството на лондонския клуб.

По време на двубоя от 30-и кръг на Висшата лига на 10 март няколко запалянковци на Уест Хям нахлуха на терена, а други атакуваха ВИП ложите и замеряха с монети ръководителите на отбора и искаха тяхната оставка. Уест Хям загуби срещата с 0:3.

"След инцидента по време на мача с Бърнли клубът започна пълно и щателно разследване на събитията. Вече бяха организирани няколко срещи с всички заинтересовани страни. Клубът ще окаже максимална поддръжка на полицията за идентифицирането на лицата, нахлули на терена през второто полувреме, с помощта на системата за видеонаблюдение на стадиона. Всички лица, чиято вина бъде потвърдена, ще получат пожизнена забрана за посещение на мачовете на отбора. Клубът ще се обърне и към съда с молба да им бъде забранено да ходят на всякакви мачове в бъдеще", се казва в съобщението на "чуковете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички