Фабиньо: Ще се опитам да убедя Мбапе да дойде в Ливърпул


Фабиньо: Ще се опитам да убедя Мбапе да дойде в Ливърпул
Снимка: Guliver/Getty Images

3285 0

Новата придобивка на Ливърпул опорният халф Фабиньо разкри, че ще се опита да убеди звездата на френския футбол Килиан Мбапе да се присъедини към отбора на "червените". Двамата бяха съотборници в състава на Монако преди да преминат в редиците на ПСЖ и Ливърпул.

Бразилският полузащитник подписа с мърсисайдци, след като ръководството на Ливърпул заплати 45 млн. евро за него през това лято. Юрген Клоп подсили драстично състава си за предстоящия състав, привличайки още Джердан Шакири и Алисон Бекер, с което "червените" подават сериозна заявка за предстоящия сезон.

Сега Фабиньо има желанието отново да играе с бившия си съотборник, който направи невероятно Световно първенство за шампиона Франция, а освен това спечели наградата за "Най-добър млад футболист".

"Мбапе заяви, че ще остане през този сезон в ПСЖ, но все пак аз ще се опитам да го убедя да дойде в Ливърпул", сподели бразилският полузащитник.

Фабиньо добави още, че е получил поздравления от Мбапе след трансфера му в Ливърпул, уточнявайки, че поддържат контакти с френския талант.

"Това, което направи Франция е невероятно. А това, което направи Мбапе за две години професионален футбол е още по-впечатляващо. Той е феноменален играч и трябва да бъде поздравен", завърши Фабиньо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички