ФА повдигна обвинение срещу Ибрахимович


ФА повдигна обвинение срещу Ибрахимович

2185 0

Футболната асоциация на Англия (ФА) обвини нападателя на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович и защитника на Борнемут Тайрън Мингс в агресивно поведение, съобщи сайтът на организацията.

"Червените дяволи" посрещнаха "черешките" в събота и по време на мача възникнаха инциденти с участието на Ибрахимович и Мингс. Последният, докато прескачаше шведа го ритна в главата, а Ибра си върна, като при борба за въздушна топка го удари с лакът в лицето. Реферът не видя добре ситуациите и футболистите се отърваха без наказание.

Сега двамата трябва да дадат обяснения по предявените обвинения до 18:00 часа днес (вторник). Комисия от трима независими бивши арбитри ще вземе решение за инцидентите. Очаква се дисквалификацията на Мингс да бъде по-сериозна с оглед на провинението му, което провокира скандинавеца за отговор.

Ако ФА все пак накаже Ибрахимович за три мача, той ще пропусне двубоя с Челси за Купата на Англия, както и срещите от първенството срещу Мидълзбро и Уест Бромич Албиън. Мачът Манчестър Юнайтед - Борнемут на "Олд Трафорд" завърши наравно 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички