Европейски гранд иска Гуардиола за треньор


Европейски гранд иска Гуардиола за треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

3154 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола може да има интересна следваща дестинация в треньорската си кариера. Според информации от Франция наставникът е силно желан от парижкия гранд Пари Сен Жермен.

Ръководството на парижани обмисля да се раздели с настоящия си треньор Томас Тухел след края на сезона, след като немският наставни не успя да направи така желания пробив в Европа, въпреки привличането на големи имена като Неймар и Килиан Мбапе. ПСЖ считат испанския мениджър за перфектният човек, който да изведе тима до успех в Европа. Самият Гуардиола все още не знае дали ще продължи да води Манчестър Сити след края на настоящия сезон. Ако се стигне до преминаване на настоящия треньор на „гражданите“ на Парк де Пренс, то бившият футболист на Барселона може да бъде част от щаба му в ролята на асистент.

Ако не успеят да убедят Гуардиола, от Пари Сен Жермен най-вероятно ще се насочат към бившия треньор на Ювентус Масимилиано Алегри. А ето накъде се е запътил настоящият помощник на Гуардиола в Сити.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички