Ето защо Давид Луиз е един от най-стойностните хора във футбола


Ето защо Давид Луиз е един от най-стойностните хора във футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1530 0

Давид Луиз може би не е най-любимият ви футболист, може би сте му се смяли на Мондиал 2014, когато тъкмо бе продаден от Челси на ПСЖ за 50 милиона, а се посрами на полуфинала срещу Германия при историческото 1:7.

ФАБРЕГАС ИЗБУХНА СЛЕД ПОБЕДАТА НАД ЛЕСТЪР

Може би сте се присмивали и на Челси, че платиха почти толкова на ПСЖ, за да си го върнат обратно в един от най-странните трансфери в последния ден на август. Само че Давид Луиз заслужава огромно уважение за стореното след победата на Челси над Лестър за Купата на лигата.

Той даде фланелката си на момче от публиката, но тук не става въпрос просто за жест от футболист към случаен фен. Самият Луиз обяснява историята:

"За първи път видях едно малко момче да тича от стадиона до хотела ми преди пет години, и то само за да ми каже "здравей". След това много пъти е идвал и пред дома ми, като пак единствено е искал да ме поздрави или да ми пожелае успех в следващия мач.

Винаги е бил много уважителен към мен, докато играех в Челси. Затова на мача с Лестър се изненадах много, когато го видях в публиката - вече доста пораснал - а той отново ме поздрави и ми пожела лека вечер.

Така че не аз направих жеста, когато му дадох фланелката си, жестът бе изцяло негов. Благодаря на Бог, че мога да се срещам с такива невероятни хора! Истински човек, истински фен!", е написал Луиз в Инстаграм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички