Емери разкри кога ще видим в игра 25-милионния Бернд Лено

Мениджърът на Арсенал Унай Емери потвърди информациите, че ще пусне титуляр Бернд Лено в двубоя от Лига Европа срещу Ворскла днес. През лятото "артилеристите" платиха 22 млн. паунда на Байер за 26-годишния германец, но от началото на сезона на вратата на "артилеристите" неизменно е опитният Петер Чех.

Лено тази вечер ще има първи шанс да докаже качествата си и в тази връзка Емери каза, че не смята да използва немеца във второстепенните турнири, а му дава шанс да се бори за място в стартовия състав.

Арсенал се похвали с класно попълнение

Английският Арсенал привлече официално вратаря на Байер Леверкузен Бернд Лено. Въпреки че от клуба не разкриха трансферната сума, в британските м...

"Говорихме с треньора на вратарите ни и бе решено Бернд да е титуляр срещу Ворскла. Трябва да му дадем възможност да получи игрови минути. Подписахме с него, за да станем по-силни и да има конкуренция и на този пост. Много съм доволен от труда, който той полага всеки ден и нямам търпение да видя играта му. Преди старта на сезона разговарях с него и му обясних решението си, изложих аргументите си. Петер се справя добре, но сега и Лено ще има възможност и за всеки отделен мач ще анализираме играта им и ще правим избор. Няма да давам на него, Петер или Емилиано Мартинес един турнир, в който да играе. Повтарям, преди всеки мач ще става ясно кой ще бъде на вратата", каза Емери в навечерието на двубоя в Лондон.

Още по темата

Please select answer!