Емери: Трябва ни нещо повече, за да завършим в топ 4


Емери: Трябва ни нещо повече, за да завършим в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

899 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери е на мнение, че отборът му трябва да прогресира още, за да финишира в Топ 4 на Висшата лига. Преди днешното гостуване на Саутхемптън "артилеристите" не са губили вече в 22 срещи от всички турнири. Единствените си поражения те претърпяха още през август от Манчестър Сити и Челси.

"Мисля, че ни трябва нещо повече, за да финишираме в Топ 4. Не започнахме лошо, но в настоящия момент сме пети в таблицата, а целта ни е да сме на една от първите четири позиции. Смятам, че си вършим добре работата и надграждаме, но реалността е такава, че ни трябва нещо повече.

Играчите ни чуват и продължават да се учат по време на тактическите занимания и видеоанализи. Трябва това да се прави бързо, но също ни е необходимо и търпение. Прибавяме стъпка по стъпка. Също така мисля, че играчите демонстрират много добре себераздаване и отношение към работата всеки ден", обяви Емери, цитиран от Sky Sports.

В последните седмици пък се появи информация, че Арсенал може да вземе защитник от градски съперник - ето кой е футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички