Еден Азар ще си открадне "плана на Куртоа" за трансфер в Реал


Еден Азар ще си открадне "плана на Куртоа" за трансфер в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2173 0

Еден Азар никога не е криел желанието си да играе в Реал Мадрид, а тази седмица за пореден път потвърди, че ако напусне Челси единственото желано място от него е "Сантяго Бернабеу". През изминалото лято имаше разговори между двата клуба, но те не бяха достатъчно сериозни и в крайна сметка белгиецът остана на "Стамгорд Бридж". 

Азар обаче е наясно, че съвсем скоро колелото отново може да се завърти колелото и може да има възможността да сбъдне мечтата си. Ключовият момент тук може да се окаже договорът на футболиста, който е до юни 2020 година. До момента Азар отказва да преподпише и е отклонил 5 оферти от страна на лондончани. По този начин "топката" остава в полето на футболиста. 

Собственикът на Челси Роман Абрамович, както и дясната му ръка Марина Грановская със сигурност няма да позволят той да напусне със свободен трансфер, така че отново ще се получи, както бе и с Тибо Куртоа. Той също отказваше да поднови договора си в крайна сметка бе продаден на Реал Мадрид, преди да бъде изпуснат без трансферна сума. 

Eден Азар: Мечтата ми е да играя за Реал Мадрид, те са най-добрите в света

Азар има добри отношения с Челси и по никакъв начин не иска да разваля, затова и не смята да притиска клуба за нов договор. Той иска да уцели правилния момент, в който трансферът да се получи. Има много клубове, които проявяват интерес към него, но той би напуснал единствено заради Мадрид.

Докато Зинедин Зидан бе още начело на тима Азар няколко пъти сподели, че именно Зизу е неговият идол и ще се радва да играе под негово ръководство. Напускането му обаче не е намалило желанието да играе на "Бернабеу". Неговият съотборник Алваро Мората също изрази мнение относно евентуалния трансфер. Ето какво каза бившият нападател на Реал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички