Ед Уудуърд обяви съдбата на Оле Гунар Сослкяер


Ед Уудуърд обяви съдбата на Оле Гунар Сослкяер
Снимка: Getty Images/Guliver

7848 0

Очаквано, след разочароващия старт на сезона за Манчестър Юнайтед започна да се шуми около евентуалната смяна на мениджъра Оле Гунар Солскяер. "Червените" дяволи събраха само 8 точки след първите 6 мача във Висшата лига. Възпитаниците на норвежеца са спечелили само 5 от последните си 19 мача, а в неделя загубиха с 0:2 от Уест Хем.

Изпълнителният директор на клуба Ед Уудуърд реши да внесе яснота около плановете на Юнайтед за треньорския пост. Той заяви, че ръководството ще даде време на треньора да изпълни поставените му цели. 

Той говори за инвестициите, които ръководството е направило в материалната база, след което добави: "Тези инвестиции, заедно с ангажимента, който поехме към Оле и неговия треньорски щаб през март, ни дадоха основите на успеха. Въпреки че сме сигурни, че тази инвестиция ще даде резултати, важно е да сме търпеливи, докато Оле и неговият екип надградят бъдещето. Ще продължим да се фокусираме върху дългосрочната стратегия и няма да бъдем повлияни от краткосрочни разсейвания". А къде ще завърши в края на сезона отборът според предшественика на Солскяер - Жозе Моуриньо, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички