Джерард блести при победа над Реал в благотворителен мач, феновете: "По-добър си от половината отбор" (ВИДЕО)


Джерард блести при победа над Реал в благотворителен мач, феновете: "По-добър си от половината отбор" (ВИДЕО)

1145 0

Феновете на Ливърпул имаха шанса за пореден път да се порадват на играта на своя любимец Стивън Джерард, който прекрати кариерата си по-рано този сезон.

Легенди на мърсисайдци приеха на "Анфийлд" колегите си от Реал Мадрид в благотворителен мач и направиха истинско шоу със седем гола за феновете.

Легендата на 18-кратните шампиони се завърна за първи път на "Анфийлд" от 2015 година, когато напусна клуба на сърцето си, за да заиграе в Америка. 

Не отне много време преди бившият капитан на тима да напомни за себе си, като с прекрасен пас изведе бившия си съотборник Майкъл Оуен, който откри. Всички на "Анфийлд" бързо си спомниха за разбирателството между двамата и обявяването на Стиви Джи за талисман на отбора. През второто полувреме  Джерард отново направи асистенция, този път за Джон Алдридж.

Минути по-късно отново той бе под светлината на прожекторите, като изработи дузпа за своя тим, а Роби Фаулър взе топката, за да я изпълни. В този момент на стадиона настана истинска суматоха и полетяха освирквания към бившия нападател на "червените" - те искаха едно - Джерард да бие дузпата.

Мечтата им се сбъдна само 12' по-късно, когато Джейсън МакКартър центрира от дясно, а Стиви Джи по прекрасен начин покачи на 4:0 пред легендарната трибуна "Kop".

През последните 10' от срещата "белия балет" опита да направи нещата интересни като вкара три бързи гола, но нямаха сили за изравнително попадение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички