Джейми Варди: Искаме да накараме Вишай да се гордее с нас

Нападателят на Лестър Джейми Варди сподели в емоционално интервю пред "Sky Sports", че всеки един от клуба желае президента на "лисиците" Вишай Шриваданапрабха да се гордее с тях.

Бизнесменът бе сред петимата загинали при злощастната злополука с летателно средство в близост до стадиона на Лестър. Инцидентът потресе целия свят, а редица отбори изказаха своите съболезнования на близките на загиналите.

Трогателно: Звезда на Лестър искал да влезе в горящия хеликоптер, за да спаси собственика

Разтърсваща подробност от инцидента с разбилия се хеликоптер край стадиона на Лестър разкри треньорът на "лисиците" Клод Пюел. Както е известно, ...

"Всички говорихме за това, че искаме да играем. Вишай би искал да играем и ние ще го направим. Знаем какво трябва да сторим и смятаме да излезем на терена и да почетем името му чрез добро представяне, което се надяваме да ни донесе и победата", коментира Варди.

"Няма да ни бъде никак лесно и със сигурност ще бъде емоционално, но вече разговаряхме за това. Хората смятат, че няма значение какъв ще бъде резултатът, но ние искаме да постигнем победа", добави още английският национал.

Показаха записа от катастрофата на хеликоптера до "Кинг Пауър Стейдиъм" (ВИДЕО)

В събота вечер хеликоптер се разби на паркинга на "Кинг Пауър Стейдиъм", а ден по-късно от Лестър потвърдиха, че на борда са били пет човека, еди...

 

Още по темата

Please select answer!