Две от звездите на Лестър подписват нови договори с клуба


Две от звездите на Лестър подписват нови договори с клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

1019 0

Лестър безспорно е сензацията на сезона в Английската Висша лига. „Лисиците“ са на втората позиция в класирането и са в серия от 8 поредни успеха. Колкото по-добре играе тимът, толкова по-трудно ще става за клуба да задържи основните си играчи. Въпреки това двама от тях решиха да се обвържат дългосрочно с отбора.

Безспорно най-креативният футболист в Лестър Джеймс Мадисън съвсем скоро ще преподпише с клуба. Според медиите от Англия Мадисън е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед, като самият халф неведнъж е заявявал, че симпатизира на „червените дяволи“ още от дете.

Друг от силно играещите футболисти на Лестър Чаглар Союнджу също смята да удължи контракта си с „лисиците“. Турският бранител се превръща в сензацията на сезона, след като замества по чудесен начин напусналия през лятото Хари Магуайър. Союнджу е трансферна цел на Манчестър Сити, след като „гражданите“ имат сериозни проблеми в центъра на отбраната след напускането на Венсан Компани през лятото и травмата на Аймерик Лапорт в началото на сезона.

А ето кой отбор смята да води наставникът Брендън Роджърс в близко бъдеще.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички