Димитър Бербатов пред CNN: 35 е новото 25 в спорта (ВИДЕО)


Димитър Бербатов пред CNN: 35 е новото 25 в спорта (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

3085 0

Димитър Бербатов беше специален гост в CNN International, където говори подробно за миналото, настоящето и бъдещето си в световния футбол, както и по много теми, които вълнуват  обществеността.

Той сподели и мнението си за тенденцията в последно време професионалните спортисти да стават все по-добри с времето, като за примери бяха дадени Златан Ибрахимович, Роджър Федерер и Том Брейди.

"35 е новото 25. Ако трябва да сме сериозни, всичко зависи от играчите и как се грижат за себе си - как се хранят, какво правят, къде ходят, разбира се, извън времето за тренировки. Трябва да си професионалист. И когато тренираш, трябва да тренираш по правилния начин. Преди практиката не беше така, но сега е много важно как се справяш в индивидуален план", сподели българският нападател, който даде и по-подробно мнение за Ибрахимович.

"Има и играчи като Златан, който в момента е изключителен и вкарва голове за забавление. Той е просто легенда. Това демонстрира, че начинът, по който играеш, е по-важен от възрастта.

"Ако трябва да съм честен, има много добри нападатели в момента. Играл съм с Дефоу, който е страхотен професионалист - такъв беше в Тотнъм, такъв е и в момента. Той е много атлетичен, няма проблеми с контузии, страхотен е. Сега виждаме как Хари Кейн, който беше в Академията на Тотнъм, докато бях в тима - той се разви като един от най-добрите играчи в Премиър лийг. А ще става и все по-добър", категоричен беше Бербаатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички