Димитър Бербатов коментира кризата в Манчестър Юнайтед


Димитър Бербатов коментира кризата в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/Getty Images

3059 0

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов коментира тезата на медиите в Англия, че Манчестър Юнайтед се намира в първа миникриза за сезона. Това се случва след поражението с 3:2 от Брайтън във втория кръг на Висшата лига.

Голмайстор №1 на България даде мнението си за това, че феновете нападат отбора и мениджъра Жозе Моуриньо. Всичко пък тръгна от там, че Специални разкритикува играчите си за слабата игра през лятото, както и ръководството за малкото входящи трансфери.

"Чудя се, дали целият този негативизъм е необходим, но очевидно футболът е бизнес и малко политика", сподели Берба в своята колонка за Betfair.

"Хората създават проблеми, разпространяват "фалшиви новини", слухове и всичко се повтаря и се превръща в истина. Но това са детски работи и не помагат на никого.

Не очаквах загубата от Брайтън. Никой не я очакваше. Юнайтед не игра добре и загуби, защото Брайтън искаше успеха повече от тях, това е. Не е добре, но моля ви не преигравайте за една загуба толкова рано през сезона", призова Берба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички