Демба Ба: Не ми е жал за Стивън Джерард


Демба Ба: Не ми е жал за Стивън Джерард
Снимка: Getty Images/Guliver

2411 0

Бившият нападател на Челси Демба Ба заяви, че не му е жал за бившия капитан на Ливърпул Стивън Джерард заради добилия печална известност момент с подхлъзването на стадион "Анфийлд" преди 5 години. Грешката на легендата на мърсисайдци се оказа фатална за тях, тъй като позволи на Ба да им вкара гол и да ги лиши от титлата в първенството.

Нападателят, който сега играе за турския Истанбул Башакшехир, заяви, че просто си е свършил работата в онзи мач и не съжалява тогавашния капитан на Ливърпул.

"Не ми е жал за него, не съм фен на Стивън Джерард. Не съм фен на Ливърпул. Не съм фен на Манчестър Сити и няма да се радвам за тяхна победа във Висшата лига. Всичко това е част от играта. Така беше и при Кристъл Палас миналата година, когато вече се бяха спасили от изпадане и нямаше за какво да се борят, но отидоха в Стоук и с победата си ги пратиха в Чемпиъншип. Излизаш и си вършиш работата, излизаш, за да победиш", коментира Демба Ба, цитиран от "The Sun".

"Това и прави нападателят. 90 процента от нападателите не са добри в защита. Можем малко да мамим. Преструваме се, че пресираме, но не го правим така, както защитниците го правят. Винаги гадаем и в този случай аз се оказах на правилното място в правилното време", допълни нападателят. Как Джерард коментира ужасния за него епизод - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички