Деле Али: Унижението на Евро 2016 помогна на Англия


Деле Али: Унижението на Евро 2016 помогна на Англия
Снимка: Gulliver/GettyImages

2296 0

Звездата на Тотнъм Деле Али смята, че унижението, което претърпя Англия на Европейското първенство през 2016 година е повлияло добре на тима. Англичаните отпаднаха на 1/4-финалите от скромния отбор на Исландия и това предизвика огромни критики на Острова. 

"Определено мога да кажа, че спечелихме от това. Когато си в един турнир, никога не знаеш какво ще се случи. Важното обаче  е да реагираме като екип, заедно, така сме много по-силни", заяви Али, цитиран от The Telegraph.

"Ясно е, че не можем да прекарваме толкова много време заедно. Всички обаче сме наясно как трябва да играем и е сходен по начина, който играем с клубните си отбори. Виждаш как всички гледат по телевизията отбора, развяват се знамена и осъзнаваш колко важно е за всички в страната. Затова и разочарованието тогава бе голямо, но ние можем само да се научим от това и да трупаме опит. Затова смятам, че сме по-силни след случилото".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички