Де Хеа вече има договорка с Реал, прави голям компромис, за да играе в Мадрид


Де Хеа вече има договорка с Реал, прави голям компромис, за да играе в Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2153 0

Трансферът на Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед в Реал Мадрид изглежда все по-реален. Според Marca ръководството на "белия балет" вече е постигнало договорка със стража за личния му договор.

Вратарят вече е обявил пред ръководството на Юнайтед, че иска през лятото да премине в Реал и се очаква този път "червените дяволи" да не го спират. Преди две години Де Хеа бе на крачка от трансфер на "Сантяго Бернабеу", но трансферът се провали заради документи, които не бяха подадени в срок. 

Според информацията испанският национал се е съгласил да направи огромен компромис, за да отиде в Реал. Той е готов да взима по-ниска заплата от настоящата му, която е 12 милиона евро на година след данъчните облекчения. Съобщава се, че Де Хеа ще пише за 5 или 6 години. 

В настоящия контракт с Юнайтед испанския страж е имало опция за задължително прекратяване, ако някой плати 60 милиона евро. Такава клауза обаче вече не съществува и според Marca сделката ще се осъществи за 70-75 милиона евро, което ще превърне Давид в най-скъпия вратар в историята на футбола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички