Де Хеа има едно основно изискване, за да преподпише с Манчестър Юнайтед


Де Хеа има едно основно изискване, за да преподпише с Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1442 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа има едно основно изискване, за да поднови договора си с "червените дяволи". Стражът държи отборът да си осигури участие в Шампионска лига през следващия сезон преди да преподпише.

Испанският национал е сред най-важните играчи на "червените дяволи" в последните сезони, но за момента ръководството на клуба не успява да го убеди да подпише нов договор, а настоящият му контракт изтича през лятото на 2020-та година. Тази ситуация е много деликатна за Юнайтед, тъй като се под угрозата да загубят титулярния си страж, и то на сравнително ниска цена за качествата му.

Според Manchester Evening News Де Хеа изчаква да види дали тимът ще си осигури участие в Шампионска лига през следващия сезон, преди да се съгласи да подпише нов договор. Испанецът държи да играе в най-престижния европейски клубен турнир и ако "червените дяволи" не завършат сезона в топ 4, то той може да си тръгне от "Олд Трафорд" още това лято. За момента Манчестър Юнайтед заема пето място в класирането на Висшата лига, на две точки зад четвъртия Арсенал.

А кои са двете трансферни цели на мениджръа на тима Оле Гунар Солскяер Солскяер през лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички