Челси с убедителна победа и без Азар


Челси с убедителна победа и без Азар
Снимка: Getty Images/Gulliver

569 0

Челси победи безпроблемно като гост Бърнли с 4:0 и излезе на второ място във временното класиране във Висшата лига. Алваро Мората, Рос Баркли, Вилиан и Рубен Лофтъс-Чийк се разписаха за "сините" днес и спечелиха трите точки и в отсъсътвието на Еден Азар. 

През първата част падна само едно попадение, като Алваро Мората се възползва ор превъзходен извеждащ пас на Рос Баркли в 22'.  В 38' Мората пропусна чудесна възможност да вкара втори гол. Алонсо проби сам, след което изведе своя сънародник, който първо си пое добре топката, но след това стреля доста неточно от няколко метра.

През второто полувреме не останаха никакви съмнения кой е по-добрият отбор на терена. В 56' Баркли вкара втори гол за лондончани с много красив и силен удар от над 20 метра. Той стана първият англичанин, който вкарва в три поредни срещи за Челси след Франк Лампард.

В 62' и Вилиан също се разписа с далечен удар при почти същата ситуация като предния гол. В добавеното време Лофтъс-Чийк оформи карйното 4:0 с удар отблизо. Мениджърът на лондончани Маурицио Сари пък подобри рекорда за най-дълга серия без загуба за нов мениджър в Премиър лийг. Италианецът закръгли бройката на 10 срещи без поражение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички