Челси подписва със звезда от Мондиала


Челси подписва със звезда от Мондиала
Снимка: Getty Images/Guliver

1102 0

 

Футболистът на ЦСКА Москва Александър Головин може да се счита за сигурно ново попълнение на английския Челси според италианския журналист Матео Педроси.
Руският национал, който впечатли с изявите си на Световното първенство, беше трансферна цел на Ювентус, но от шампиона на Италия не излязоха с конкретна оферта за 22-годишния футболист. Интерес към него проявиха и от френския Монако, но той им е отказал. Головин ще се превърне във втората нова покупка на "сините" след трансфера на Жоржиньо от Наполи. Заедно с него лондончани назначиха и треньора на неаполитанците Маурицио Сари. Привличането на Жоржиньо и Головин ще усили не само конкуренцията в халфовата линия на Челси, но и ще ги подсили в битката за титлата с останалите топ отбори във Висшата лига.

Футболистът на ЦСКА Москва Александър Головин може да се счита за сигурно ново попълнение на английския Челси, смята италианския журналист Матео Педроси.

Руският национал, който впечатли с изявите си на Световното първенство, беше трансферна цел на Ювентус, но от шампиона на Италия не излязоха с конкретна оферта за 22-годишния футболист.

Интерес към него проявиха и от френския Монако, но той им е отказал. Головин ще се превърне във втората нова покупка на "сините" след трансфера на Жоржиньо от Наполи.

Заедно с него лондончани назначиха и треньора на неаполитанците Маурицио Сари. Привличането на Жоржиньо и Головин ще усили не само конкуренцията в халфовата линия на Челси, но и ще ги подсили в битката за титлата с останалите топ отбори във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички