Челси обявява името на новия си мениджър до часове


Челси обявява името на новия си мениджър до часове
Снимка: Getty Images/Guliver

2943 0

Ръководството на Челси съвсем скоро ще обяви легендата на клуба Франк Лампард за новия мениджър на "сините", твърди английското издание "Evening Standard". Според информациите, Лампард ще бъде представен за треньор на "Стамфорд Бридж" в следващите 48 часа.

Както е известно, Челси остана без треньор, след като италианският специалист Маурицио Сари напусна тима, за да поеме шампиона на родината си Ювентус. Така бе овакантен треньорския пост на "Стамфорд Бридж", което принуди ръководството на тима да търси нов наставник.

Франк Лампард от самото начало бе считан за фаворит за поста в Челси, въпреки че мнозина смятат, че легендарният полузащитник все още няма достатъчно опит като треньор, за да ръководи клуб от ранга на лондончани. Лампард обаче доказа, че може да жъне успехи и като селекционер, изигравайки силна кампания начело на Дарби Каунти и почти успя да класира тима във Висшата лига, но загуби финалния плейоф срещу Астън Вила.

Междувременно бивш мениджър на Челси официално напусна клуба, в който работеше, а засега не е ясно къде ще продължи кариерата си (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички