Челси изтърва два гола аванс и се провали на "Стамфорд Бридж"


Челси изтърва два гола аванс и се провали на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Guliver/GettyImages

4350 0

Челси на Франк Лампард продължава да изпитва сериозни затруднения от началото на сезона. "Сините" изпуснаха да вземат втора поредна победа, след като стигнаха едва до 2:2 срещу Шефилд Юнайтед в мач от 4-ия кръг на английската Висша лига.

Първото полувреме по нищо не подсказваше подобен развой, след като жестоки грешки в защитата на новака доведоха до аванс от 2:0 още до почивка в полза на лондончани.

В 19' Ейбрахам игра с глава и внесе смут сред защитниците и вратаря, които не успяха да избият топката, която в крайна сметка се върна у младия нападател. Той шутира между двама защитници и стража и отбеляза за 1:0. Само 2 минути преди края на полувремето пък сблъсък межди централните бранители на гостите помогна на Ейбрахам да се озове сам срещу вратаря и той не сбърка - 2:0.

Още с първата атака за второто полувреме Шефилд изравни - Стивънс направи за смях защитата на Челси, проби до наказателното поле и от аутлинията подаде между 4-ма за Робинсън, който с точен удар намали изоставането на гостите.

Секунди преди края на редовното време Робинсън центрира отчаяно в наказателното поле, Зума пръв стигна до топката, но я засече в собствената си врата - 2:2 на "Стамфорд Бридж".

Челси остава само с 1 победа в първите 4 кръга, въпреки че Ейбрахам стана първият английски футболист, вкарал 2 гола в 2 поредни мача, от Франк Лампард през 2010 година насам. Юнайтед пък продължава с отличното си представяне и след 1 победа, 2 равенства и загуба е с 5 точки в средата на таблицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички