Челси иска с 42 милиона повече за Азар от това, което дава Реал


Челси иска с 42 милиона повече за Азар от това, което дава Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

2771 0

Ръководството на Челси е готово да продаде звездата на тима Еден Азар на Реал Мадрид, но срещу сериозната сума от 130 милиона паунда, съобщава "Sky Sports". Белгийският национал има договор само за още една година със "сините" и поради това от Кралския клуб не са готови да платят повече 88 милиона, но босовете на лондончани не са готови на отстъпки.

За момента Челси продължава да е със забрана да привлича нови играчи в този и следващия трансферен прозорец, което означава, че тимът не би могъл да се подсили при евентуална раздяла с Азар. Именно това е причината от Челси да искат толкова висока трансферна сума за играч, чийто договор изтича след 12 месеца.

Почти сигурно трансферната сага около Азар ще приключи в дните след финала на Лига Европа между Челси и Арсенал, който е на 29 май. От Реал ще направят решителна офанзива за 28-годишния футболист след двубоя в Баку, но не е ясно дали двата клуба ще стигнат до разбирателство. А кой ще вземе номера на белгиеца в Челси след продажбата му вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички