Босът на Наполи: Да, Сари ще поеме Челси


Босът на Наполи: Да, Сари ще поеме Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1074 0

Президентът на Наполи Антонио де Лаурентис разкри, че най-вероятно съвсем скоро доскорошният наставник на тима Маурицио Сари ще бъде назначен за мениджър на Челси. Сари бе заменен от Карло Анчелоти начело на неаполитанци, като на свой ред се очаква да заеме мястото на Антонио Конте при "сините".

"Сари е много близо до мениджърския пост в Челси. Моите и неговите адвокати преговарят, за да финализират всичко", обясни Де Лаурентис относно раздялата между Наполи и Сари, след която 51-годишният специалист ще може да поеме лондончани.

Това ще означава и край на двугодишния престой на Конте на "Стамфорд Бридж". Бившият треньор на Ювентус и Италия спечели шампионската титла и ФА Къп в този период, но това явно няма да е достатъчно, за да запази работата си.

Челси все още не е направил нито един входящ трансфер през лятото, но най-вероятно това ще се случи след идването на Сари. Халфът на Наполи Жоржиньо предпочита да премине в Челси, а не в Манчестър Сити, разкри Де Лаурентис. Според различни източници, другите основни цели на "сините" ще бъдат руският национал Александър Головин и централният защитник на Ювентус Даниел Ругани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички