Бившият капитан на Юнайтед: Всички искат от Погба това, което не е негова работа


Бившият капитан на Юнайтед: Всички искат от Погба това, което не е негова работа
Снимка: Getty Images/Gulliver

1716 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Неманя Видич е категоричен, че не може феновете да очакват 25 и повече попадения от Пол Погба, защото това не е неговата работа. Сърбинът вярва, че френският национал ще подобри значително играта си през следващия сезон, но в същото време няма да видим увеличаване в неговата голова снимка.

"Пол е страхотен играч. Не знам защо го критикуват за липсата на голове, неговата сила не е в това да бележи по 25 гола на сезон. Той създава положения по целия терен и може да вкара може би 10-15 гола", коментира Видич.

"Той има невероятен потенциал и истински качества. Той е способен да промени играта си и да стане играч, който бележи постоянно. Но не това е неговата игра. Мисля че е трудно хората да виждат Погба и да очакват от него нещо, за което той не е отговорен.

Мисля, че дори през този сезон е направил много неща. Да, не винаги е бил на топ ниво, но Погба вече има 40 мача, което говори много за физиката му. Самото му присъствие на терена помага на отбора.

От един халф като него очакваш да е силен, висок и здрав - той е всичко това и много повече. Сигурен съм, че през следващия сезон ще е още по-добър", категоричен беше легендарният защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички