Бившият агент на Фекир за проваления трансфер в Ливърпул: Все едно бяхме във филм


Бившият агент на Фекир за проваления трансфер в Ливърпул: Все едно бяхме във филм
Снимка: Guliver/GettyImages

2045 0

Бившият агент на френския национал Набил Фекир – Жан-Пиер Берне даде повече подробности защо миналото лято трансферът на футболиста в Ливърпул пропадна в последния момент. Наскоро 26-годишният Фекир за пореден път се върна към темата и заяви, че няма истина във версията, че се е провалил на медицинските прегледи.

"Набил беше приоритет за Ливърпул. Работих 4 месеца по тази сделка с представителите на Ливърпул, с Юрген Клоп, Жан-Мишел Олас (президентът на Лион – б.р.). Всичко бе готово. Набил вече беше напълно запознат с бъдещия му договор, по силата на който щеше да получи 45 милиона евро за 5-годишен период. А в деня, когато трябваше да подпишем, в Рамбуйе, видяхме да пристигат един адвокат и шуреят на Набил, който каза: „Спрете всичко, преговорите трябва да започнат отначало", заяви Берне. След проваления трансфер той вече не работи с Фекир.

"Беше нереално. Помислихме, че сме в някакъв филм на Уолт Дисни. Шуреят на Набил Фекир изведнъж започна да действа като негов агент. Той искаше комисионна, всички знаят, че това е модерно в наши дни. Фекир пък сякаш се носеше върху облак, изглеждаше ми напълно променен. Дори не поздрави представителите на Ливърпул. Хората от Ливърпул се чудеха къде се намират, а аз се чувствах ужасно засрамен". В момента Фекир е в Бетис, като едно от условията на халфа е било да вземе със себе си и своя брат Ясин, който сега играе като преотстъпен в третодивизионния Гихуело.

В Германия пък се заговори за сериозна опасност Клоп да напусне мърсисайдци - причината четете в тази статия!

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички