Бивш играч на Юнайтед: Тимът стана за срам, такова нещо при сър Алекс не е било!


Бивш играч на Юнайтед: Тимът стана за срам, такова нещо при сър Алекс не е било!
Снимка: Getty Images/Guliver

1775 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Англия Пол Инс е разочарован от играта на тима в последно време под ръководството на Жозе Моуриньо.

"Другите клубове и техните фенове се радват, виждайки какво се случва в Манчестър Юнайтед. Отборът стана за смях и изостава. Те завършиха втори миналия сезон и вероятно ще финишират в топ 4 през настоящия, но това ли е, към което трябва да се стремят? Не! Тяхната цел трябва да бъде победа във Висшата лига, но те просто не могат да се състезават с Манчестър Сити и Ливърпул в този момент", коментира Инс, цитиран от "Paddy Power".

"В Манчестър Юнайтед всичко е в хаос, от горе до долу, и това е видно. Всички изглеждат недоволни. И как тук да се очакват победи? Ед Удуърд, Жозе Моуриньо, Пол Погба - пълна бъркотия. При сър Алекс такова нещо никога не е било. Виждам, че феновете се отвръщат от Жозе Моуриньо и разбирам защо. Когато гледате играта на Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Тотнъм, виждате, че тези отбори играят футбол, който вие очаквате от Манчестър Юнайтед", каза още той.

"След миналия сезон можеше да се помисли, че Моуриньо този път ще опита нещо ново. Гледах играта срещу Брайтън и не видях какво се опитват да направят Моуриньо и неговият отбор. Нямаше никакъв план за игра", завърши Пол Инс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички