Бивш играч на Юнайтед: Тимът стана за срам, такова нещо при сър Алекс не е било!

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Англия Пол Инс е разочарован от играта на тима в последно време под ръководството на Жозе Моуриньо.

"Другите клубове и техните фенове се радват, виждайки какво се случва в Манчестър Юнайтед. Отборът стана за смях и изостава. Те завършиха втори миналия сезон и вероятно ще финишират в топ 4 през настоящия, но това ли е, към което трябва да се стремят? Не! Тяхната цел трябва да бъде победа във Висшата лига, но те просто не могат да се състезават с Манчестър Сити и Ливърпул в този момент", коментира Инс, цитиран от "Paddy Power".

Бивш играч на Юнайтед: Моуриньо ще си замине още преди Коледа

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Лий Шарп предрече, че мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо няма дълго да се задържи на поста си....

"В Манчестър Юнайтед всичко е в хаос, от горе до долу, и това е видно. Всички изглеждат недоволни. И как тук да се очакват победи? Ед Удуърд, Жозе Моуриньо, Пол Погба - пълна бъркотия. При сър Алекс такова нещо никога не е било. Виждам, че феновете се отвръщат от Жозе Моуриньо и разбирам защо. Когато гледате играта на Манчестър Сити, Ливърпул, Челси и Тотнъм, виждате, че тези отбори играят футбол, който вие очаквате от Манчестър Юнайтед", каза още той.

"След миналия сезон можеше да се помисли, че Моуриньо този път ще опита нещо ново. Гледах играта срещу Брайтън и не видях какво се опитват да направят Моуриньо и неговият отбор. Нямаше никакъв план за игра", завърши Пол Инс.

Още по темата

Please select answer!