Бивш английски национал за назначението на Солскяер: В Манчестър Юнайтед не знаят какво правят


Бивш английски национал за назначението на Солскяер: В Манчестър Юнайтед не знаят какво правят
Снимка: Getty Images/Guliver

2420 0

Бившият халф на Тотнъм и английския национален отбор Джърмейн Джинъс разкритикува решението на шефовете на Манчестър Юнайтед относно назначаването на Оле Гунар Солскяер за мениджър. Легендата на "червените дяволи" първо бе представен като временен наставник на тима, но след добрите изяви на отбора, бившият нападател получи работата за постоянно.

"Според мен това беше емоционално решение. Обикновено тези решения се премислят дълго. Важното е в клуба да спрат да правят нещата така, както ги правеха в последните години. Сър Алекс Фъргюсън направи велики неща в клуба, а те опитаха да повторят същото с някои от най-добрите треньори в света, но неуспешно. 

Трябва им мениджър със собствен стил, а не някой, който да копира това, което Фъргюсън правеше. Когато Хосеп Гуардиола дойде, никой не очакваше той да спечели първенството така, както го направиха Мануел Пелегрини и Роберто Манчини. Юрген Клоп дойде в Ливърпул и донесе своя стил, който няма нищо общо с този на предишните мениджъри на клуба. 

СОЛСКЯЕР ИЗТЪКНА СТРАННО ПРЕДИМСТВО НА СЪПЕРНИЦИТЕ ЗА ТОП 4

Трябва им точно такъв човек. Моуриньо се опита да направи това, но от клуба не му се довериха и не харесаха толкова стила му. Според мен в Манчестър Юнайтед в момента нямат идея какво правят", сподели Джинъс пред "BBC Radio 5 Live".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички