Битката за Алексис - Арсенал получи оферта, а той е готов да взима по-малко пари


Битката за Алексис - Арсенал получи оферта, а той е готов да взима по-малко пари
Снимка: Gulliver/GettyImages

2289 0

Битката за Алексис Санчес въобще не е приключила, въпреки че Арсенал не иска и да чуе за оферти към един от най-добрите си футболисти. Според информация на France Football, "артилеристите" са получили подобрена оферта от ПСЖ за услугите на чилийския национал.

Френският гранд първоначално предложи 35 милиона паунда за офанзвиния футболист, чийто договор изтича през следващото лято и той може да преговаря с всеки отбор още през януари 2017 година. Въпреки този факт, парижани са вдигнали офертата си на 44 милиона паунда.

Засега от Арсенал отричат да са получавали подобна оферта, но Санчес не дава никакви индикации, че иска да остане на "Емиратс" след края на контракта си и може би е време Арсен Венгер да прегледа офертите за един от любимите си футболисти.

В същото време медиите в Англия излязоха с друга информация - че Санчес е готов да намали заплатата си, за да може Манчестър Сити да предложи по-голяма сума за него на Арсенал. Лондончани не искат да продават Алексис на пряк конкурент в Англия, но желанието на чилиеца е да играе отново под ръководството на Хосеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички