Били ли са на борда на разбития хеликоптер синът на боса и спортният директор на Лестър?


Били ли са на борда на разбития хеликоптер синът на боса и спортният директор на Лестър?
Снимка: Getty Images/Guliver

1203 0

В Англия са шокирани от трагедията с разбилия се хеликоптер в близост до стадиона на Лестър и медиите лека-полека разплитат подробностите за инцидента. До момента от елитния клуб все още не са излезли с официално изявление по случая и феновете са в неведение дали собственикът на "лисиците" Вишай Шриваданапрабха е бил на борда на избухналия хеликоптер.

Според информация на "Sky Sports" е много вероятно босът на клуба да е бил на борда на летателното средство, тъй като той обичайно се прибира с него в Лондон след мач на отбора. На борда е ясно, че не са били синът на Шриваданапрабха и вицепрезидент на клуба - Айавар, както и спортният директор Джон Рудкин.

Английското издание съобщава, че полицията и спасителните служби продължават да работят по случая. Вишай Шриваданапрабха купи английския клуб през 2010 година, а през сезон 2015/16 отборът сензационно стана шампион на Англия за първи път в историята си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички